Ditt skyltfönster mot omvärlden

Världen förändras och vi med den. Idag är det viktigare än någonsin att ditt företag syns i den digitala världen och att ditt skyltfönster får människor att stanna upp en stund.

Behöver din hemsida ett ansiktslyft?

Många vill få ordning på sin hemsida men ibland känns det som en uppförsbacke att komma till skott. Kom förbi eller slå en signal så kan vi spåna idéer som passar för dig och ditt företag. Vad beredd på ett kreativt möte och massa inspiration!

Tips för en attraktiv hemsida

Gör det inte mer komplicerat än vad det är. Berätta klart och tydligt vad ert företag hjälper till med eller vilka produkter som ni säljer. Inte för mycket text, massa härliga bilder, en skön och genomgående stil! Jag är själv intresserad av företag som arbetar med Business Management. Kolla in deras hemsidor - ju mer man läser desto mindre förstår man vad de kan tillföra sina kunder.
Är din hemsida ditt dåliga samvete

STRUKTUR och innehåll

Vilken struktur och upplägg ska hemsidan ha? En tydlig struktur med tydliga rubriker hjälper dina besökare och potentiella kunder att verkligen förstå vad ni gör och kan hjälpa era kunder med.

Budskap som når fram

Vilken information vill du ge dina besökare? Ska de bli sugna på att prova dina produkter eller köpa dina tjänster? Dela med dig av erfarenheter och tips så att dina besökare för ett mervärde av besöket på din hemsida och för att du ska bli trovärdig i det du vill förmedla.

Arbeta med content

Att arbeta är content – innehåll är viktigt för att din hemsida ska ranka på exempelvis Google. Ju mer genomarbetat innehåll som ger läsare kunskap och tips desto bättre. Skapa ett genomarbetat innehåll som ger dina besökare relevant kunskap och   som visar att du har erfarenhet att dela med dig av. 

skapa en härlig känsla

Vilken känsla vill du förmedla med dina produkter och tjänster. Det är viktigt att hitta en designlinje som följer form, färger och typsnitt. Du kanske redan har tagit fram en grafisk profil. Då kan du utgå från den och hitta bilder och former som passar. Ta fram egna bilder eller hitta bilder som förmedlar och förstärker innehållet på din sida.

Har ditt hemsideprojekt kört i diket?

Låt oss hjälpas åt!
Tillsammans kan vi skapa ditt nya skyltfönster mot världen. Se referenscase nedan.
Låt din hemsida äntligen bli klar

SeniorVärlden är ett forum på temat åldrandet som utifrån perspektiven samhällsbyggnad, service, innovation och hälsa vill driva debatt och skapa förutsättningar för fler bostäder och boendemiljöer som främjar äldres välbefinnande, livskvalitet och glädje i livet. En gammal hemsida behövde dammas av med ny och fräsch design. Här ser ni resultatet.

Noway Security tillhandahåller svensktillverkade låsskydd av högsta kvalitet.  I detta samarbete har Director Code fått äran att leverera en helt ny hemsida då den gamla var föråldrad och dags att lägga till arkivet. Klicka på länken för att titta.

Systrarna Werner

Systrarna Werner med Sahar i spetsen har fått liv i Billdals Park genom att starta caféverksamhet och massor av olika aktiviteter. En mycket driftig tjej med massa energi. Ett fint samarbete ledde till en hemsida som representerar vad Systrarna Werner står för och vad som finns att äta om man är hungrig samt vad som finns för aktiviteter om man har vägarna förbi. Ett riktigt trevligt ställe, kan varmt rekommenderas.